• Rechtstreeks van de drukker
  • Zeer voordelig
  • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Bestandseisen

 

Het is erg belangrijk dat uw bestand(en) aan de juiste eisen voldoen. Wordt aan de bestandseisen voldaan dan is het bestellen een fluitje van een cent: uploaden, controleren, bestellen en afronden. Geen gedoe met het apart uploaden na de bestelling. Bovendien ziet u uw ontwerp direct ter controle.

Toegestane bestandsformaten

U kunt een .PDF, .JPG, .EPS en .PNG bestand uploaden. Andere bestandsformaten worden door de programmatuur niet geaccepteerd. U kunt de stickers dan ook niet bestellen.

Formaat

Het bestand moet opgemaakt zijn op 100% formaat (1:1). U kunt na het uploaden de afbeelding niet meer schalen. U zult dan een nieuw bestand moeten uploaden. Voordeel: U heeft de sticker dan nog niet goedgekeurd en ook niet betaald. U zit dus nog nergens aan vast en kan desnoods nog van de aankoop af zien!

Resolutie

De minimale resolutie bedraagt 300 dpi bij een 100% formaat. Dit geldt uiteraard alleen voor pixel bestanden of bestandsonderdelen die in pixels zijn uitgevoerd.

Plaatsing

Het beeld dient exact in het midden van de pagina te staan. Na het uploaden kan de afbeelding niet verschoven worden. Wanneer de afbeelding niet klopt zult u een nieuw bestand moeten uploaden dat wel aan de eisen voldoet. U heeft dan echter nog niet betaald en kunt desnoods altijd nog af zien van uw aanschaf. Na het uploaden krijgt u een afbeelding te zien met drie lijnen:

1. zwarte lijn - eindformaat; geeft de plaats aan waar de sticker wordt gesneden

2. groene stippellijn - geeft de veilige zone aan: alles hierbinnen komt gegarandeert op de sticker terecht en wordt niet per ongeluk afgesneden

3. rode stippllijn - geeft de afloop weer bij een opdruk tot aan de rand. De afloop wordt ook gedrukt

Indien het bestand goed is opgemaakt in het midden van de pagina, komt het exact uit op de zwarte lijn.

Kaders rondom het etiket

Vermijd kaders rondom een etiket. Gebruik liever geen kaders omdat deze in de productie nooit 100% exact gesneden kunnen worden. Dit betekent dat het kader links/rechts onder/boven niet even breed zal zijn. Dit kan erg storend overkomen. Wilt u toch een kader gebruiken? Plaats het kader dan 5 millimeter vanaf de stickerrand naar binnen. Snijverschillen vallen dan minder op.

 

Vragen? Bel gerust, wij helpen U graag!

Voor vragen kunt u bellen met 073 6422334. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 14.30 uur. Bel gerust, u wordt gegarandeerd netjes geholpen.