• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Glanzend wit papier afneembaar

Glanzend wit papier afneembaar

Moet uw etiket verwijderd kunnen worden zonder lijmresten achter te laten? Dan kunt u het beste kiezen voor glanzend zelfklevend papier.

Deze staan in de volksmond beter bekend als verwijderbare etiketten of afneembare etiketten. Houd er wel rekening mee dat de lijmlaag na verloop van tijd steeds permanenter zal gaan kleven. Onderaan vindt u een uitgebreidere uitleg.

Bovendien kunt u altijd gebruik maken van onze gratis proefmodellen om te testen hoe ze plakken op uw product. U heeft de keuze uit de volgende vormen.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit afneembaar

Deze etiketten laten tot 2 a 3 maanden na het plakken geen lijmresten achter. Vooraf de kleefkracht goed testen
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Afneembare etiketten

Het glanzend zelfklevend papier staat als geen ander toe dat een etiket gemakkelijk afneembaar is.  De full color gedrukte afneembare etiketten hebben daardoor altijd een glanzend uiterlijk, maar zijn niet hoogglanzend. Goed om te weten is dat ook de bedrukking niet hoogglanzend is.

Afneembare lijmlaag

De lijmlaag van deze etiketten is afneembaar. Daarmee wordt bedoeld dat de etiketten in principe verwijderd kunnen worden, zonder dat er papier- en lijmresten achterblijven. Het samenspel tussen lijmlaag en ondergrond komt echter veel nauwkeuriger dan bij permanente etiketten. Daarom is het noodzakelijk vooraf de kleefkracht van de afneembare etiketten te testen op de door u gewenste ondergrond.

Bepaalde ondergronden van kunststof zoals PE en PP, maar ook bepaalde vernislakken en kartonsoorten kunnen slecht plakken. Andere ondergronden zoals papier en cellofaan verpakkingen kunnen juist weer te goed plakken. Gebruik om te testen onze gratis proefmodellen. Vraag een gratis proefmodel en bekijk, of test het materiaal op de voor u relevante eigenschappen en ondergronden.

Verwijderbare etiketten bestellen

Zoals u ziet kunt u bij ons verschillende soorten verwijderbare etiketten bestellen. Ons advies is om de vorm die u kiest aan te laten sluiten bij uw huisstijl. Heeft u een vorm gekozen dan kunt u vervolgens het juiste formaat bestellen. Bij de volgende stap ziet u ter controle een overzicht. Wat nu nog rest is het aantal te kiezen en het bestand te uploaden. Een kind kan de was doen.  

Omdat wij alle etiketten in eigen beheer in full colour drukken kunnen we snel  leveren waardoor u uw afneembare etiketten binnen enkele werkdagen al in huis heeft met gratis bezorging. 



Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018