• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Glanzend wit papier permanent

Glanzend wit papier permanent

Moet uw etiket direct goed plakken en daarna niet meer zonder scheuren te verwijderen zijn? Dan is zijn etiketten gedrukt op glanzend papier permanent voor u de beste keuze.

De etiketten hebben een glanzend uiterlijk, maar niet hoogglanzend. Ook de bedrukking is niet hoogglanzend.

Verreweg de meeste stickers en etiketten worden van zelfklevend papier gemaakt. Ze worden voornamelijk ingezet voor het bestickeren en etiketteren van verpakkingen en (papieren-) producten.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit permanent

De standaard keuze. Glanzend maar niet hoogglans. Bedoeld voor stickers die niet verwijderd hoeven te worden
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Permanente lijmlaag

De lijmlaag van deze etiketten is permanent. Daarmee wordt bedoeld dat de etiketten in principe niet verwijderd worden. Indien men het etiket toch verwijdert, kunnen papier- en lijmresten achterblijven. Test vooraf de kleefkracht van de permanente etiketten op de door u gewenste ondergrond. Bepaalde kunststoffen zoals PE en PP, maar ook bepaalde vernislakken en kartonsoorten kunnen problemen geven bij de hechting. Test vooraf voor de zekerheid onze gratis testmodellen.

Voedselveiligheid

Onze full color bedrukte etiketten met permanente lijmlaag zijn voedselveilig. De voedselveiligheid van etiketten is een steeds belangrijker wordend aandachtspunt. Inkten en lijmen kunnen niet alleen bij direct contact problemen geven, maar kunnen ook door de verpakking heen dringen. Ook contact met de huid kan stoffen overdragen. Bij deze etiketten heeft u daar dus geen last van.

Gratis testmodellen

Uitproberen? Zekerheid? Vraag een gratis proefmodel en bekijk of test het materiaal op de voor u relevante eigenschappen en ondergronden.Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018