• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Opaak glanzend wit papier permanent

Opaak glanzend wit papier permanent

Is een tekst op drukwerk of product is niet meer actueel en moet het worden veranderd? Is een hinderlijke fout in uw drukwerk geslopen? Een sticker kan dit corrigeren! Door een materiaal te gebruiken dat niet doorschijnt kan de oude tekst worden afgedekt met een nieuwe tekst.

Opaak is en ander woord voor niet-doorschijnend. Het papier heeft een zwarte lijmlaag en dekt daarmee teksten en afbeeldingen af. Deze correctie etiketten kunnen een hoop geld besparen. Probeer het eens uit met een gratis proefmodel.

De etiketten hebben een glanzend uiterlijk, maar niet hoogglanzend. Ook de opdruk is niet hoogglanzend.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit opaak

Heeft een grijze lijmlaag en schijnt daarom niet door. Om onderliggende afbeeldingen en teksten af te dekken / corrigeren
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Niet doorschijnende etiketten

De etiketten hebben een zwarte permanente lijmlaag die niet doorzichtig is. Deze dekt de ondergrond perfect af. Door de donkere lijmlaag zijn de etiketten wel iets minder wit dan gewone standaard etiketten.

Permanente lijmlaag

De lijmlaag van deze etiketten is permanent. Daarmee wordt bedoeld dat de etiketten in principe niet verwijderd worden. Indien men het etiket toch verwijdert, kunnen papier- en lijmresten achterblijven. Test vooraf de kleefkracht van de permanente etiketten op de door u gewenste ondergrond. Bepaalde kunststoffen zoals PE en PP, maar ook bepaalde vernislakken en kartonsoorten kunnen problemen geven bij de hechting. Test vooraf voor de zekerheid onze gratis testmodellen.

Gratis testmodellen

Uitproberen? Zekerheid? Vraag een gratis proefmodel en bekijk of test het materiaal op de voor u relevante eigenschappen en ondergronden.Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018