• Rechtstreeks van de drukker
  • Zeer voordelig
  • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Milieuvriendelijke etiketten

Al onze papieren etiketten zijn milieuvriendelijk: het papier is FSC®  gecertificeerd, de drukpersen zijn CO2 neutraal en de inkten zijn gemaakt van biomassa en bij recycling zeer goed te scheiden van het papier. We hebben stickers van verschillende materiaaltypen die u kunt gebruiken. U kunt kiezen uit de volgende materiaalsoorten:

  • Wit zelfklevend papier afneembaar – kan verwijderd worden zonder resten achter te laten. Het beste is om dit wel altijd met een proefmodel te testen
  • Wit zelfklevend papier permanent –één keer te gebruiken en zit daarna stevig vast;
  • Fluor oranje zelfklevend papier permanent – geschikt om echt op te vallen;
  • Wit opaak zelfklevend papier permanent –niet doorschijnend en is daardoor uitstekend om af te dekken.

De liner (het rugpapier van de stickers dat niet geplakt wordt) kan weer worden geretourneerd zodat dit gerecyled kan worden.

Duurzame etiketten plakken

Steeds belangrijker is het milieu ook bij het gebruik van stickers en etiketten. Ook voor de uitstraling van uw bedrijf is het belangrijk bij de inkoop hiervan stil te staan. Onze milieu vriendelijke papieren stickers kunt u daar uitstekend voor gebruiken. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. De verschillende materialen geven u een ruime keuze om het juiste etiket te kiezen. Druk daarom nu de milieuvriendelijke full colour etiketten in grote of kleine oplage, op vel of op rol. Wij hanteren altijd de voordeligste prijs en verzenden gratis!

Levering van uw milieu vriendelijke etiketten

Wij leveren uw milieuvriendelijke etiketten snel. De duurzamestickers zijn perfect gesneden op de vellen of rollen. Hierdoor heeft u geen moeilijkheden met het afhalen en kunt u ze gemakkelijk en perfect plakken!