• Rechtstreeks van de drukker
  • Zeer voordelig
  • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Over Etiketten.eu

Etiketten.eu is een handelsnaam en geregistreerde merknaam van Bieling Zeefdruk BV in 's-Hertogenbosch. Wij zijn een middelgrote drukkerij gespecialiseerd in stickers en etiketten. Wij garanderen een perfecte kwaliteit, snelle levering en lage prijs. Door gebruik te maken van de nieuwste drukpersen zijn onze etiketten ook nog voedselveilig en milieuvriendelijk.

Bielng Zeefdruk bestaat al sinds 1962 en produceert voornamelijk stickers. In de drukkerswereld staan wij landelijk bekend om onze goede kwaliteit. Internet stelt ons in staat een nog bredere klantenkring aan te spreken. Ons streven is een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te bieden.

Bieling Zeefdruk is van oorsprong een zeefdrukkerij. De afgelopen jaren zijn ook andere druktechnieken toegevoegd aan ons machinepark. Met name diverse digitale technieken hebben hun intrede gedaan in de grafische wereld. Voor deze site bieden wij digitale druk rol op rol aan in inktjet, digitale offset en solvent print. Voor de afwerking maken wij gebruik van diverse technieken zowel digtiaal als conventioneel.

Twee locaties voor de productie van stickers en etiketten

Wij produceren vanuit twee productielocaties vlak bij elkaar in Den Bosch. Hier beschikken wij over een modern en uitgebreid machinepark waar alle voorbereidings- druk- en afwerkingstechnieken tot onze beschikking staan. Bovendien beschikken wij over een ruim magazijn waar alle materialen klaar staan om direct met de produktie te starten.

Bieling Zeefdruk  is lid van het Koninklijk Verbond Grafische Ondernemingen (KVGO) en de vereniging van Zeefdruk en Sign Ondernemingen (ZSO).

Bieling Zeefdruk bv / Etiketten.eu

Zilverenberg 15

5234 GL 's-Hertogenbosch

KVK nummer 58250832

BTW nr. NL 8529 46 624 B01 

Onze andere webshops en websites:

Stickers.nl

Pictogrammen.nl

Keuringssticker.com

Fluoretiketten.com