• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Correctie etiketten

Correctie etiketten

Bespaar geld met onze correctie etiketten

Heeft u een voorraad brochures met een oud adres? Folders met een tektsfout? Verpakkingen met een verkeerd etiket? Weggooien is zonde!

Bespaar geld met een full color ondoorzichtig correctie etiket. Door de zwarte lijmlaag dekken onze correctie etiketten 100% af en kunt u de fout herstellen. De onderliggende tekst schijnt niet door. In de meeste gevallen is dat een stuk goedkoper dan weggooien en opnieuw laten drukken. Bovendien spaart het het milieu.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit opaak

Heeft een grijze lijmlaag en schijnt daarom niet door. Om onderliggende afbeeldingen en teksten af te dekken / corrigeren
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Hoe werkt het?

Een gewone stickers schijnt altijd door. Afhankelijk van de dikte van het stickermateriaal dekt het de ondergrond nooit 100% af en zijn teksten vaak nog goed door de sticker heen te lezen. Een correctiestickers dekt de ondergrond wel helemaal af omdat deze een zwarte of grijze lijmlaag heeft.

Gratis proefmodellen

Uitproberen? Beoordeel zelf de kwaliteit van onze etiketten met onze gratis proefmodellen. Kies op de bestelpagina onderaan voor "model opaak glanzend wit papier zelfklevend permanent" en de gratis modellen worden zsm opgestuurd. Gratis proefmodellen laten komen.

Voordelig in kleine oplagen, eenvoudig bestellen

Bij Etiketten.eu hoeft u geen enorme aantallen te bestellen. De meeste formaten kunt u al bestellen vanaf 50 stuks! Uitgaande van een bestand dat voldoet aan onze bestandseisen is het bestellen eenvoudig en supersnel.Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018