• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Full color etiketten

Full color etiketten

Zoekt u full color etiketten voor op een waterflesje, weckpot of welk product dan ook? Dan hebben wij het juiste aanbod voor u.

Het grote voordeel is dat een full color print altijd aansluit bij de kleuren van uw huisstijl. Bovendien maakt u met meerdere kleuren een professionelere indruk.

Kies uit de onderstaande opties of vraag een gratis sample aan.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit permanent

De standaard keuze. Glanzend maar niet hoogglans. Bedoeld voor stickers die niet verwijderd hoeven te worden

Glanzend wit afneembaar

Deze etiketten laten tot 2 a 3 maanden na het plakken geen lijmresten achter. Vooraf de kleefkracht goed testen

Glanzend wit opaak

Heeft een grijze lijmlaag en schijnt daarom niet door. Om onderliggende afbeeldingen en teksten af te dekken / corrigeren

Mat fluor oranje permanent FSC®

Laat de boodschap op uw etiket opvallen! Fluor oranje mat papier met FSC® keurmerk
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Papieren full color stickers

Papieren full color stickers zie je vaker terug bij bijvoorbeeld bloemisten of boekhandels. Papier is minder bestand tegen de elementen waardoor ze vooral geschikt zijn voor binnen gebruik. Ondanks dat we ook kleine oplages drukken adviseren we juist bij papieren stickers om voor grotere oplagen te gaan, vooral op rol geleverd plakt het gemakkelijk en zijn de etiketten gemakkelijk te gebruiken.

Kenmerkend aan de full color prints is dat kleuren worden opgemaakt uit de vier hoofdkleuren: cyaan, magenta, yellow, en key. Hiermee kunnen eindeloos veel kleurcombinaties worden gegenereerd waardoor de etiketten altijd aan uw wensen voldoen. 

Full colour etiketten bestellen en drukken

Wij hebben het bestelproces overzichtelijk samengesteld in simpele stappen zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt plaatsen. U kunt daarbij kiezen uit een vier soorten materialen en ook de grootte is vrij in te vullen. Heeft u een ontwerp klaarliggen, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces.  

Zodra de bestelling is geplaatst kunnen wij de full color etiketten direct doorsturen naar de printer. Wij printen de etiketten namelijk zelf, in onze eigen drukkerij. Doordat we het proces in eigen beheer houden kunnen we de kosten laag houden en zijn de levertijden razendsnel. Bij een kleine oplage kunnen we soms zelfs dezelfde dag nog verzenden waardoor u uw bestelling snel in huis heeft.

Zoals vaste klanten van ons gewend zijn leveren wij altijd topkwaliteit en staan de wensen van de klant voorop. Heeft u persoonlijke wensen of creatieve ideeën dan kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen.   Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018