• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Muntstickers

Muntstickers

Al jaren worden papieren muntstickers succesvol ingezet voor verschillende marketingdoeleinden. De kleine ronde muntstickers kunt u op een 50 cent, 1 euro of 2 euro munt plakken. Hiermee maakt u automatisch reclame en blijft u langer bij de doelgroep hangen. Bovendien zijn ze voordelig en snel bij ons te bestellen.

Zijn muntstickers toegestaan in Nederland?

Een muntsticker is unieke en opvallende reclame-uiting voor bijvoorbeeld uw bedrijf, vereniging of sportclub. De vraag is echter of u zomaar stickers op een munt mag plakken? Wij kunnen u geruststellen, de Nederlandse Munt staat het gebruik van papieren muntstickers toe.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit permanent

De standaard keuze. Glanzend maar niet hoogglans. Bedoeld voor stickers die niet verwijderd hoeven te worden
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Muntstickers drukken

De muntstickers die u bij ons kunt bestellen zijn gedrukt in full color op wit glanzend zelfklevend papier. Dit levert geen enkel probleem op bij het gebruik in betaalautomaten, in tegenstelling tot kunststof muntstickers. Een complete omschrijving van dit materiaal vindt u op de pagina wit glanzend zelfklevend papier permanent.

Toepassing van muntstickers

Het bereik met muntstickers is ontzettend groot vanwege een grootschalig publiek dat nog altijd muntgeld gebruikt. Een aantal voorbeelden waarvoor u muntstickers kunt inzetten zijn:

-Promotie van uw bedrijf, vereniging of sportclub

-Een goede manier om uw aanbieding of korting weer te geven

-Reclame maken voor uw website of nieuw product

Voordelen van gebruik munstickers

Het grote voordeel van muntstickers drukken is dat het een voordelige manier van reclame maken is. Natuurlijk bereikt u een groter publiek bij een grotere oplage. Omdat wij de muntstickers full colour afdrukken valt u ook nog eens extra goed op.

Muntstickers bestellen

Onze muntstickers zijn slechts in 1 maat beschikbaar: 20 mm. Daarmee passen ze gemakkelijk op een €0,50-, €1- en op een €2-munt. Omdat we ze in één maat leveren zijn ze eenvoudig te bestellen. U hoeft enkel uw bestand nog te uploaden in ons bestelproces en u heeft ze snel al in huis met gratis bezorging.  Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018