• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Prijsetiketten

Prijsetiketten

Heeft u producten en moeten ze voorzien worden van een prijs? Neem dan prijsetiketten die helemaal aansluiten op uw wensen.

Full color gedrukt prijsetiketten zijn namelijk enorm makkelijk aan te brengen! Kiest u voor de afneembare materiaalsoort (zie hieronder)!, dan is ook het verwijderen van de prijsstickers gaat zeer eenvoudig en laat geen sporen achter.

Heeft u veel producten met dezelfde prijs? Bestel dan deze prijsetiketten in een grote oplage. Zo heeft u geenmoeite meer met het schrijven van de prijzen.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Papieren prijsstickers en prijsetiketten

Het regelen van uw papieren full colour prijsstickers is zo gedaan! Kies uit de nodige opties , upload uw ontwerp, en het totaalplaatje staat voor u klaar. Uiteraard volledig op al uw wensen gericht. Om de papieren prijsstickers op maat te krijgen kunt u kiezen uit verschillende vormen, groottes en niet geheel onbelangrijk, de materiaalsoort. Wij maken onderscheid tussen de volgende materiaalsoorten:

 • Wit zelfklevend papier permanent  – eenvoudig plakken en met moeite los te krijgen.
 • Wit zelfklevend papier afneembaar – kan verwijderd worden zonder resten achter te laten. Het beste is om dit wel altijd met een proefmodel te testen .
 • Fluor oranje zelfklevend papier permanent – zeer opvallend en tikkeltje urgent qua uitstraling. Uiterst handig voor bijvoorbeeld de acties en sales!
 • Wit opaak zelfklevend papier permanent – ondoorzichtig en daardoor goed te gebruiken om ergens overheen te plakken.

Prijsstickers maken en bestellen

Weet u al welk materiaalsoort u wilt en heeft u uw ontwerp of tekst al doorgegeven? Kies dan uit de verschillende vormen: vierkant, rechthoekig, rond en ovaal. De vierkant en rechthoekige prijsstickers kunnen tevens voorzien worden van ronde hoeken. Hierdoor laten ze minder makkelijk los en zijn ze moeilijk te verwijderen. Weet u ook hoe veel u wilt? Dan kunt u gaan bestellen! Bestelt u binnen werktijden dan kunt u de prijsstickers binnen enkele werkdagen verwachten.

Levering van uw prijsstickers

De prijsstickers hebben we erg snel klaar en komen dan direct uw kant op. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het plakken van de prijsstickers. Uw stickers worden perfect door ons gesneden. Hierdoor heeft u verder geen moeilijkheden ze van de vellen of rollen te halen en op te plakken!Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018