• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Voedselveilige etiketten

Voedselveilige etiketten

Al onze stickermaterialen, lijm en opdruk zijn voedselveilig. U kunt onze stickers dus zonder gevaar op uw verpakkingen en fruit plakken!

Heeft u een bedrijf dat voedingsproducten produceert of bent u een horeca onderneming? Dan heeft u te maken met eten, drinken en andere houdbare producten. U wilt uw producten voorzien van een mooi etiket om het een goede uitstraling te geven. Of u wilt uw klanten informeren over het product, bv ingrediënten, logo, maar ook een THT-code. 

Wanneer u een etiket plakt op voedingsmiddelen wilt u natuurlijk wel dat dit etiket zelf ook veilig is! 

Al onze zelfklevend papier, lijm en drukinkt zijn voedselveilig en kunnen zonder gevaar op voedingsmiddelen en –verpakkingen worden geplakt. Alles uiteraard in lijn met de wet- en regelgeving (EU 1935/2004). Of het nu gaat om dagen, data, symbolen, kleuren of afbeeldingen. Wij drukken het allemaal voor u op uw voedseletiket!

Bij ons kunt u uw full colour voedselveilige etiketten bestellen zoals u dat wilt. U bepaalt hoe ze eruit komen te zien en wat erop komt te staan.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit permanent

De standaard keuze. Glanzend maar niet hoogglans. Bedoeld voor stickers die niet verwijderd hoeven te worden

Glanzend wit afneembaar

Deze etiketten laten tot 2 a 3 maanden na het plakken geen lijmresten achter. Vooraf de kleefkracht goed testen

Glanzend wit opaak

Heeft een grijze lijmlaag en schijnt daarom niet door. Om onderliggende afbeeldingen en teksten af te dekken / corrigeren

Mat fluor oranje permanent FSC®

Laat de boodschap op uw etiket opvallen! Fluor oranje mat papier met FSC® keurmerk
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Papieren voedselveilige stickers plakken

Het plakken van etiketten is enorm belangrijk om uw product te promoten of het type eten of de THT aan te geven. Daarom hebben we etiketten van verschillende materiaaltypen die u kunt gebruiken.. Of het nu op karton, plastic, metaal of glas is. U kunt kiezen uit de volgende (voedselveilige) materiaalsoorten:

 • Wit zelfklevend papier permanent – eenvoudig plakken en met moeite los te krijgen.
 • Wit zelfklevend papier afneembaar – kan verwijderd worden zonder resten achter te laten. Het beste is om dit wel altijd met een proefmodel te testen.
 • Wit opaak zelfklevend papier permanent – ondoorzichtig en daardoor goed te gebruiken om ergens overheen te plakken.

Houdbaarheidsstickers

Daarnaast kan het zijn dat gedrukte verpakkingen moeten worden gecorrigeerd. U kunt hiervoor handig ondoorzichtige bedrukte etiketten bestellen en deze overplakken. Zo hoeft u niet uw hele verpakking te vervangen! Ze zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. De felle opvallende kleur in combinatie met de datum laat u, uw medewerker of relatie direct zien dat er iets speelt. Druk daarom nu de voedseletiketten in grote of in kleine oplage. Wij hanteren altijd de voordeligste prijs en verzenden gratis!

Levering van uw voedseletiketten

Daar is uw bestelling al! U opent het pakketje en ziet dat de voedseletiketten mooi gedrukt zijn full colour en zeer precies uitgesneden. Ze zitten halfdoor op vel of rol en zijn dan ook eenvoudig te plakken. Heeft u maar een gedeelte nodig dan haalt u  genoeg vellen uit de verpakking of haalt ze van de rol af  en bergt u de rest van de etiketten eenvoudig op.Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018