• Rechtstreeks van de drukker
  • Zeer voordelig
  • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Voedselveilige etiketten papier

Heeft u een bedrijf dat voedingsproducten produceert of bent u een horeca onderneming? Wilt u voor een beurs stickers op appels plakken met uw bedrijfsnaam/logo? Dan heeft u te maken met eten, drinken en andere houdbare producten. Neem geen risico! Bij ons kunt u uw full colour voedselveilige etiketten bestellen zoals u dat wilt. U bepaalt hoe ze eruit komen te zien en wat erop komt te staan. Al onze zelfklevend papier, lijm en drukinkt zijn 100% voedselveilig. Inktmigratie en contaminatie zijn geen probleem meer. De etiketten kunnen zonder gevaar op voedingsmiddelen en –verpakkingen worden geplakt. Alles uiteraard in lijn met de wet- en regelgeving (EU 1935/2004). Of het nu gaat om dagen, data, symbolen, kleuren of afbeeldingen. Wij drukken het allemaal voor u op uw etiket!

Al onze Voedseletiketten worden ook wel voedingsetiketten of voedingswaarde etiket genoemd. Voedseletiketten worden gebruikt om direct op voedsel te plakken, te informeren over het product, bv ingrediënten, logo, actie, maar ook een THT-code. 

Papieren voedselveilige stickers plakken

Het plakken van etiketten is enorm belangrijk om het type eten of de THT aan te geven. Daarom hebben we etiketten van verschillende materiaaltypen die u kunt gebruiken.. Of het nu op karton, plastic, metaal of glas is. U kunt kiezen uit de volgende (voedselveilige) materiaalsoorten:

  • Wit zelfklevend papier permanent – eenvoudig plakken en met moeite los te krijgen.
  • Wit zelfklevend papier afneembaar – kan verwijderd worden zonder resten achter te laten. Het beste is om dit wel altijd met een proefmodel te testen.
  • Wit opaak zelfklevend papier permanent – ondoorzichtig en daardoor goed te gebruiken om ergens overheen te plakken.
  • Fluor oranje zelfklevend papier permanent – geschikt om echt op te vallen.

Houdbaarheidsstickers

Het kan zijn dat de houdbaarheid van uw product moet worden aangegeven. Daarnaast kan het zijn dat gedrukte verpakkingen moeten worden gecorrigeerd. U kunt hiervoor handig ondoorzichtige bedrukte etiketten bestellen en deze overplakken. Zo hoeft u niet uw hele verpakking te vervangen! Ze zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten.

Opvallende fluor etiketten

Een felle opvallende kleur in combinatie met de datum laat u, uw medewerker of relatie direct zien dat er iets om aandacht vraagt. Druk daarom nu de voedseletiketten in grote of in kleine oplage. Wij hanteren altijd de voordeligste prijs en verzenden gratis!

Levering van uw voedseletiketten

Wij leveren uw voedseletiketten mooi gedrukt in full colour en zeer precies uitgesneden. Ze zitten halfdoor op vel of rol en zijn dan ook eenvoudig te plakken. Heeft u maar een gedeelte nodig dan haalt u genoeg vellen uit de verpakking of haalt ze van de rol af en bergt u de rest van de etiketten eenvoudig op.