• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Ovale etiketten

Ovale etiketten

Bent u opzoek naar ovaal bedrukte etiketten van papier op maat?

Dan zit u hier juist! Wij leveren namelijk full color topkwaliteit ovale etiketten precies zoals u ze wilt hebben. Zo kunt u kiezen uit een aantal materiaalsoorten en groottes. De tekst en invulling van het etiket bepaalt u verder helemaal zelf.

Ook is het bij ons mogelijk om uw ontwerp zelf te uploaden. Logo’s, teksten, afbeeldingen of symbolen, we ondersteunen het allemaal.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit permanent

De standaard keuze. Glanzend maar niet hoogglans. Bedoeld voor stickers die niet verwijderd hoeven te worden

Glanzend wit afneembaar

Deze etiketten laten tot 2 a 3 maanden na het plakken geen lijmresten achter. Vooraf de kleefkracht goed testen

Glanzend wit opaak

Heeft een grijze lijmlaag en schijnt daarom niet door. Om onderliggende afbeeldingen en teksten af te dekken / corrigeren

Mat fluor oranje permanent FSC®

Laat de boodschap op uw etiket opvallen! Fluor oranje mat papier met FSC® keurmerk
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Logo op ovale etiketten gebruiken

Zoals u al hebt kunnen lezen kunt u bij ons het ontwerp uploaden. Heeft u een etiket met veel informatie? Let er dan alstublieft op dat de randen niet buiten de sticker gaan vallen. Als het logo niet goed gedrukt wordt ziet u op sommige stukken deze dan namelijk half terug. Heeft het logo een effen achtergrond kleur? Dan is er niks aan de hand!

Ovale papieren stickers

Uw ovale etiketten kunnen op verschillende soorten zelfklevend papier geprint worden. Hierbij maken wij onderscheid in vier soorten zelfklevend papier. U kunt kiezen uit de volgende materialen:

 • Wit zelfklevend papier permanent – is één keer te gebruiken en zit daarna goed vast.
 • Wit zelfklevend papier afneembaar – kan verwijderd worden zonder resten achter te laten. Het beste is om dit wel altijd met een proefmodel te testen.
 • Fluor oranje zelfklevend papier permanent – opvallend en geschikt voor zwarte tekst en logo’s in zwart.
 • Wit opaak zelfklevend papier permanent – schijnt niet door en is daardoor uitstekend om af te dekken.

Ovale papieren stickers bestellen en drukken

Heeft u een keuze gemaakt tussen de vier materiaalsoorten, de grootte en sluit uw ontwerp goed aan? Dan kunnen we direct uw etiketten doorsturen naar onze drukpers. Het drukken gebeurt namelijk bij ons op locatie en wordt dus niet uitbesteed aan andere partijen. Hierdoor garanderen we een uiterst snelle levertijd!

Levering van uw ovalen etiketten

Uw full colour etiket hebben we erg snel klaar en komt dan zo spoedig mogelijk uw kant op. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het plakken! Dit is een eitje omdat uw stickers perfect door ons gesneden zijn. Hierdoor kunt u snel aan de slag met plakken!

Templates

Wilt u uw etiketten gaan ontwerpen en er zeker van zijn dat ze zo kunnen worden gebruikt om te drukken. Gebruik dan voor het beste resultaat adviseren onze werktekening of werkbestanden. Deze kunt u  hier gratis downloaden. Hierin zijn de formaten, marges en afloop opgenomen zodat u het etiket helemaal zelf kunt ontwerpen. Bekijk ook onze aanleverspecificaties zodat uw afbeelding aan de juiste eisen voldoet. Dit voor het waarborgen van een kwalitatief en geschikt etiket.Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018