• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Rechthoekige etiketten

Rechthoekige etiketten

Zoekt u rechthoekige full colour etiketten van papier met uw ontwerp erop gedrukt? Gaat het om uw logo, tekst, afbeelding, symbolen of ander visuele invulling?

Start dan hier met het bestellen van uw nieuwe rechthoekige etiket. U kunt kiezen uit rechthoekige stickers met rechte of ronde hoeken.

Ons advies hier is om voor de ronde te gaan, aangezien ze minder snel loslaten. Gebruikt u een logo met een rand of border? Let er dan op dat deze niet buiten de sticker valt.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit permanent

De standaard keuze. Glanzend maar niet hoogglans. Bedoeld voor stickers die niet verwijderd hoeven te worden

Glanzend wit afneembaar

Deze etiketten laten tot 2 a 3 maanden na het plakken geen lijmresten achter. Vooraf de kleefkracht goed testen

Glanzend wit opaak

Heeft een grijze lijmlaag en schijnt daarom niet door. Om onderliggende afbeeldingen en teksten af te dekken / corrigeren

Mat fluor oranje permanent FSC®

Laat de boodschap op uw etiket opvallen! Fluor oranje mat papier met FSC® keurmerk
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Rechthoekige papieren stickers

Zowel de rechthoekige etiketten met de rechte als wel de ronde hoeken kunnen op verschillende materiaalsoorten worden geprint, altijd in full colour. U heeft de keuze tussen de volgende soorten, welke altijd gedrukt worden op zelfklevend papier:

 • Wit zelfklevend papier permanent – is één keer te gebruiken en zit daarna goed vast
 • Wit zelfklevend papier afneembaar – kan verwijderd worden zonder resten achter te laten. Het beste is om dit wel altijd met een proefmodel te testen.
 • Fluor oranje zelfklevend papier permanent – opvallend en geschikt voor zwarte tekst en logo’s in zwart..
 • Wit opaak zelfklevend papier permanent – schijnt niet door en is daardoor uitstekend om af te dekken.

Bestel uw rechthoekige stickers nu

Hebt u een keuze kunnen maken uit de opties en ziet uw logo na het uploaden er op het etiket er goed uit? Bestel de stickers dan binnen kantoortijden en ze komen binnen enkele werkdagen nog uw kant op. Wij kunnen namelijk een snelle levertijd garanderen omdat uw etiketten niet gedrukt worden bij andere partijen. Wij nemen het drukken zelf voor onze rekening waardoor u snel de stickers in huis kunt verwachten.

Levering van uw rechthoekige etiketten

Uw etiket komt al spoedig uw kant op want we hebben ze altijd klaar in no-time! Het eerste wat u ziet als u de doos opent, is dat de stickers perfect door ons gesneden zijn. Hierdoor heeft u verder geen moeilijkheden met het plakken en sluiten ze perfect aan! Rest u niks anders dan het plakken van de etiketten op uw producten of voorwerpen.

Templates

Wilt u uw etiketten gaan ontwerpen en er zeker van zijn dat ze zo kunnen worden gebruikt om te drukken. Gebruik dan voor het beste resultaat adviseren onze werktekening of werkbestanden. Deze kunt u  hier gratis downloaden. Hierin zijn de formaten, marges en afloop opgenomen zodat u het etiket helemaal zelf kunt ontwerpen. Bekijk ook onze aanleverspecificaties zodat uw afbeelding aan de juiste eisen voldoet. Dit voor het waarborgen van een kwalitatief en geschikt etiket. Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018