• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Ronde etiketten

Ronde etiketten

Ronde papieren etiketten bedrukt in full color zijn natuurlijk enorm handig als uw logo rond is. Maar ook als u bijvoorbeeld korting wilt plakken of de producten wilt categoriseren. Wij kunnen ronde etiketten op vier verschillende materiaalsoorten voor u drukken.

Kies de materiaalsoort die past bij uw toepassing en selecteer vervolgens de juiste grootte. Meer informatie over de vier verschillende materiaalsoorten vind u hieronder.

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit permanent

De standaard keuze. Glanzend maar niet hoogglans. Bedoeld voor stickers die niet verwijderd hoeven te worden

Glanzend wit afneembaar

Deze etiketten laten tot 2 a 3 maanden na het plakken geen lijmresten achter. Vooraf de kleefkracht goed testen

Glanzend wit opaak

Heeft een grijze lijmlaag en schijnt daarom niet door. Om onderliggende afbeeldingen en teksten af te dekken / corrigeren

Mat fluor oranje permanent FSC®

Laat de boodschap op uw etiket opvallen! Fluor oranje mat papier met FSC® keurmerk
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Ronde papier stickers

Bovenstaande ronde etiketten kunt u bij ons bestellen in vier verschillende materiaalsoorten. Hier heeft u ze allemaal op een rijtje:

 • Wit zelfklevend papier permanent, is geschikt voor de meeste toepassingen.
 • Wit zelfklevend papier afneembaar, is zoals de naam al zegt te verwijderen zonder beschadigingen en/of resten achter te laten. Het beste is om dit wel altijd met een proefmodel te testen.
 • Fluor oranje zelfklevend papier permanent, is naast het feit dat dit goed opvalt ook zeer geschikt voor zwarte tekst en logo’s in zwart.
 • Wit opaak zelfklevend papier permanent, is geschikt om de achtergrond af te dekken. Dit etiket is namelijk niet doorschijnend.

Ronde stickers drukken

De in full colour bedrukte etiketten worden op gemakkelijk te gebruiken vellen of rollen geleverd. Kies de materiaalsoort die bij uw ronde etiket past en selecteer vervolgens de grootte. Wanneer u het eindresultaat op onze website bekeken heeft en alles tiptop in orde is kunt u bij ons gaan bestellen. Wanneer u vandaag bij ons bestelt heeft u de ronde stickers binnen enkele werkdagen al in huis! Dit kunnen wij garanderen omdat wij uw drukwerk niet uitbesteden aan andere partijen, maar in onze eigen drukkerij drukken.

Ronde stickers bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt in materiaalsoort, diameter en tekst? Dan kunt u gaan bestellen met een afname van minimaal 50 stuks. De etiketten komen dan zo spoedig mogelijk uw kant op. Afhankelijk van de hoeveelheid komen ze dan door de brievenbus of per pakketje bij u binnen. In het eindformaat zijn ze vervolgens gemakkelijk los te halen en op te plakken.

Templates

Wilt u uw etiketten gaan ontwerpen en er zeker van zijn dat ze zo kunnen worden gebruikt om te drukken. Gebruik dan voor het beste resultaat adviseren onze werktekening of werkbestanden. Deze kunt u  hier gratis downloaden. Hierin zijn de formaten, marges en afloop opgenomen zodat u het etiket helemaal zelf kunt ontwerpen. Bekijk ook onze aanleverspecificaties zodat uw afbeelding aan de juiste eisen voldoet. Dit voor het waarborgen van een kwalitatief en geschikt etiket.Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018