• Rechtstreeks van de drukker
 • Zeer voordelig
 • Gratis verzending
Menu

U hebt niets in uw winkelwagen.


Vierkante etiketten

Vierkante etiketten

Bent u op zoek naar bedrukte full color vierkante etiketten van papier?

Dan zit u hier goed! Bij ons kunt u kiezen uit vierkante etiketten met zowel rechte als afgeronde hoeken. Deze vierkante etiketten zijn erg makkelijk in vele opzichten!

Bijvoorbeeld om andere stickers af te plakken of permanent uw sticker ergens op te bevestigen. Opvallen? Dat kan ook door ze een opvallende kleur mee te geven!

Bereken uw prijs en bestel direct

Kies uw materiaal x

Glanzend wit permanent

De standaard keuze. Glanzend maar niet hoogglans. Bedoeld voor stickers die niet verwijderd hoeven te worden

Glanzend wit afneembaar

Deze etiketten laten tot 2 a 3 maanden na het plakken geen lijmresten achter. Vooraf de kleefkracht goed testen

Glanzend wit opaak

Heeft een grijze lijmlaag en schijnt daarom niet door. Om onderliggende afbeeldingen en teksten af te dekken / corrigeren

Mat fluor oranje permanent FSC®

Laat de boodschap op uw etiket opvallen! Fluor oranje mat papier met FSC® keurmerk
Voor meer informatie over de materialen kunt u hier terecht

Kies uw vorm

Kies uw afmeting

Kies uw oplage

Levering

Upload uw bestand

Aanleverspecificaties

 • 2mm afloop rondom het document:
  Uw drukwerk wordt hiermee gesneden zonder dat er een witrand ontstaat op het beeld
 • 2mm veilige marge:
  Voorkom dat de tekst te dicht bij de snijlijn staat. Hierdoor kan het er slordig uit zien of eventueel afgesneden worden
 • Kaders en randen in het document:
  Wij raden u aan om kaders en randen een minimale marge te geven van 5mm. Een kleinere marge kan zorgen voor verschillende breedtes na het snijden.
 • Lees meer over bestandseisen

Rechte of ronde hoeken?

Etiketten met rechte hoeken aan het uiteinde zijn kwetsbaarder dan etiketten met ronde hoeken. Laatstgenoemde laten minder gauw los, maar zijn door de extra bewerking iets prijziger dan rechte hoeken. Etiketten met rechte hoeken leveren wij op vel. Maakt u gebruik van een kader/border dat binnen de sticker valt en wilt u voor de ronde hoeken gaan? Dan is het mooier deze kader/border daarop aan te passen. Mogelijk valt anders een deel er van buiten het etiket.

Vierkante papieren stickers

Heeft u hierboven een keuze gemaakt tussen etiketten met rechte of ronde hoeken? Dan kunt u kiezen uit de volgende vier verschillende materiaalsoorten. Allen zijn zelfklevend en van uitstekende kwaliteit:

-          Wit zelfklevend papier permanent, is geschikt voor de meeste toepassingen.

-          Wit zelfklevend papier afneembaar, is zoals de naam al suggereert te verwijderen zonder beschadigingen en/of resten achter te laten. Het beste is om dit wel altijd met een proefmodel te testen.

-          Fluor oranje zelfklevend papier permanent, is naast het feit dat dit goed opvalt ook zeer geschikt voor zwarte tekst en logo’s in zwart.

-          Wit opaak zelfklevend papier permanent, is geschikt om de achtergrond af te dekken. Dit etiket is namelijk niet doorschijnend.

 

Vierkante stickers laten drukken

De etiketten bedrukt in full colour worden op gemakkelijk te gebruiken vellen of rollen geleverd. Kies dus eerst tussen de rechte of ronde hoeken, de materiaalsoort die bij u past en selecteer vervolgens de grootte. Hierbij kunt u afmetingen kiezen tussen de 20 en 90 mm. In het eindformaat zijn ze vervolgens gemakkelijk los te halen en op te plakken.

 

Vierkante stickers bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt tussen materiaalsoort, diameter en tekst? Dan kunt u gaan bestellen met een afname van minimaal 50 stuks. De bedrukte etiketten komen dan zo spoedig mogelijk uw kant op. Afhankelijk van de hoeveelheid komen ze dan door de brievenbus of per pakketje binnen enkele werkdagen bij u binnen.

 

Templates

Wilt u uw etiketten gaan ontwerpen en er zeker van zijn dat ze zo kunnen worden gebruikt om te drukken. Gebruik dan voor het beste resultaat adviseren onze werktekening of werkbestanden. Deze kunt u  hier gratis downloaden. Hierin zijn de formaten, marges en afloop opgenomen zodat u het etiket helemaal zelf kunt ontwerpen. Bekijk ook onze aanleverspecificaties zodat uw afbeelding aan de juiste eisen voldoet. Dit voor het waarborgen van een kwalitatief en geschikt etiket.Klantenscore: 8,4 / 10

Fijn goed te woord gestaan flexibel en snelle levering. Read More

Berry Vissers, 17 sep. 2018